U avionu Er Alžira bilo 116, a ne 118 putnika

Izvor: Blic, 01.Avg.2014, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U avionu "Er Alžira" bilo 116, a ne 118 putnika

Broj poginulih u padu alžirskog aviona "Er Alžir" u severnom Maliju, prema konačnim podacima je 116, jer dve osobe za koja se verovalo da su među putnicima nisu se ukrcale u Uagadugu, izjavio je zvaničnik iz Burkine Faso general Žilber Djendere.

On je objasnio da je na listi putnika za let "AH5017" alžirskog aviona "Er Alžir" bilo 118 imena.

Međutim, dva putnika nisu bila u avionu MD-83, jedna osoba koja je otkazala putovanje zbog bolesti i jedan zaposleni u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << aviokompaniji.

Avion "Mekdonel Dagas MD-83" leteo je na liniji Uagadugu-Alžir.

Veruje se da su loše vreme i neiskustvo pilota uzrok nesreće, ali je istraga u toku.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dva putnika nisu ušla u alžirski avion koji se srušio

Izvor: Blic, 01.Avg.2014

Broj poginulih u padu alžirskog aviona "Er Alžir" u severnom Maliju, prema konačnim podacima je 116, jer dve osobe za koja se verovalo da su među putnicima nisu se ukrcale u Uagadugu, izjavio je zvaničnik iz Burkine Faso general Žilber Djendere...On je objasnio da je na listi putnika za let "AH5017"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.