U Zaječaru pretučen aktivista DSS

Izvor: Blic, 13.Jun.2013, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Zaječaru pretučen aktivista DSS

Aktivista Demokratske stranke Srbije (DSS) u Zaječaru Dragomir Ninić pretučen je jutros oko dva sata posle ponoći pri povratsku sa posla, rekao je novinarima član izvršnog odbora DSS Dejan Čulić.

Na odeljenju neurologije, gde je Ninić dao izjavu policiji, konstatovane su mu teške telesne povrede glave i prelom nosa.

"Rekao mi je da ga je napala grupa mladih ljudi koji su bili obučeni u majice sa rednim brojem 2, što je redni broj liste Srpske napredne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stranke", rekao je Čulić novinarima.

On je preneo reči pretučenog aktiviste da su napadači imali čudan naglasak.

Ujedinjeni regioni Srbije su ranije optužili SNS da su u Zaječar doveli aktiviste te stranke iz Zemuna, koji napadaju političke konkurente.

Sledeće nedelje biće održani prevremeni izbori za gradski parlament, a najzešća kampanje za mesto gradonačelnika vode Boško Ničić (URS) i Saša Mirković (SNS).

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Pretučeni aktivista DSS bio pijan

Izvor: Mondo, 13.Jun.2013

Aktivista DSS u Zaječaru Dragomir Ninić pretučen je jutros oko dva sata posle ponoći. Policija navodi da je Ninić bio pod dejstvom alkohola...Na odeljenju neurologije, gde je Ninić dao izjavu policiji, konstatovane su mu teške telesne povrede glave i prelom nosa, rekao je novinarima član izvršnog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.