Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Avg.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra sunčano i veoma toplo vreme

U Srbiji će sutra biti sunčano i veoma toplo vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab i umeren, istočni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura od 12 do 21, a najviša dnevna od 32 do 35.

U Beogradu sunčano i veoma toplo vreme. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 21, a najviša dnevna oko 35.

U Srbiji narednih dana sunčano i toplo vreme sa najvišom temperaturom od 30 do 35. Od četvrtka uz >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << lokalni razvoj oblačnosti ređi pljuskovi sa grmljavinom, uglavnom u brdsko - planinskim predelima.

Biometeorološka prognoza za utorak, 20. avgust 2019: Hronični bolesnici i osetlјive osobe mogu osećati tegobe. Mogući su zamaranje, vrtoglavica i nervoza.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

VREMENSKA PROGNOZA: Evo kakvo vreme nas čeka naredne nedelje

Izvor: Večernje novosti, 19.Avg.2019

Sunčano i veoma toplo biće tokom čitavog dana, uz slab i umereni vetar, istočni i jugoistocni i sa temoeraturom do 35 stepeni Sunčano i veoma toplo biće tokom čitavog dana, uz slab i umereni vetar, istočni i jugoistocni i sa temoeraturom do 35 stepeni.I u utorak nas očekuje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.