Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Feb.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra pretežno sunčano vreme

U Srbiji će sutra tokom dana biti pretežno sunčano vreme, dok se ujutru očekuju mestimično slab mraz i magla ili niska oblačnost koja će se ponegde u nižim predelima zadržati pre podne, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab, na istoku i umeren vetar. Jutarnja temperatura biće od minus četiri do jedan stepen, najviša dnevna od šest do 11 stepeni.

U Beogradu će sutra tokom dana biti pretežno sunčano vreme, dok će ujutru >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << biti magle ili niske oblačnosti. Duvaće slab vetar. Jutarnja temperatura biće od minus jedan do jedan stepen, najviša dnevna oko devet stepeni.

U Srbiji se u nedelju i početkom sledeće sedmice ujutru očekuje mestimično slab mraz i magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo vreme za ovaj period godine. Od četvrtka se očekuje povećanje oblačnosti, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom uz postepeni pad temperature.

Biometeorološka prognoza za subotu, 16. februar:

Meteorološke prilike će biti povoljne za većinu hroničnih bolesnika, izuzev srčanih kojima se savetuje izvestan oprez. Moguće meteoropatske reakcije su poremećaji sna i glavobolja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.