U Srbiji danas oblačno, s kišom, ponegde i 17 stepeni

Izvor: Press, 09.Feb.2014, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji danas oblačno, s kišom, ponegde i 17 stepeni

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, jutarnja temperatura iznosiće od 4 do 9, u Timočkoj i Negotinskoj Krajini oko -2 stepena, a najviša dnevna od 10 do 17 stepeni, u Negotinskoj Krajini oko 4 stepena.

Na visokim planinama i sa snegom. Krajem dana i u toku noći postepeno razvedravanje prvo na zapadu. Vetar slab i umeren južni, jugoistočni, na planinama povremeno i jak. Krajem dana i u toku noći u skretanju na zapadni, severozapadni.

I u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Beogradu danas umereno i potpuno oblačno i relativno toplo, uveče sa slabom kišom. Jutarnja temperatura oko 9 C, a najviša dnevna oko 16 stepeni.

U toku noći postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren južni, jugoistočni u toku noći kratkotrajno, zapadni, severozapadni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do nedelje, 16. februara, u ponedeljak pretežno sunčano, krajem dana na severu naoblačenje, ponegde sa slabom kišom.

U utorak u košavskom području umeren i jak, jugoistočni vetar, krajem dana naoblačenje sa kišom. U sredu i četvrtak pretežno oblačno, mestimično sa kišom, zatim pretežno sunčano.

Tokom celog perioda temperature iznad proseka za ovo doba godine.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas oblačno, temperatura do 17 stepeni

Izvor: NaDlanu.com, 09.Feb.2014

U Srbiji će danas biti oblačno i relativno toplo vreme, s jutarnjom temperaturom od četiri do devet i najvišom dnevnom od deset do 17 stepeni..Posle podne i uveče se u većini krajeva očekuje kiša, a na visokim planinama sneg. Krajem dana i tokom noći doći će do postepenog razvedravanja. Duvaće...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.