U Paraćinu i Ćupriji voda nije za piće

Izvor: Danas, 14.Mar.2018, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Paraćinu i Ćupriji voda nije za piće

Zbog zamućenja vode na vrelu "Sveta Petka" u selu Izvor, voda u Paraćinu i Ćupriji nije za piće i pripremu hrane, a kako je saopšteno iz paraćinkog vodovoda zamućenje je uslovljeno intenzivnim padavinama i naglim otapanjem snega. Članak U Paraćinu i Ćupriji voda nije za piće se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Zamućena voda: Paraćin i Ćuprija piju iz cisterni

Izvor: Mondo, 15.Mar.2018, 14:04

Voda iz izvorišta "Sveta Petka", odakle se snabdevaju Ćuprija i Paraćin, zbog zamućenosti zabranjena je za piće i pripremanje hrane, pa se građani snabdevaju iz cisterni...Foto: Mondo/ Goran Sivački ilustracija..Ovu odluku doneo je Zavod za javno zdravlje (ZZJZ) u Ćupriji na osnovu rešenja Sanitarne...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.