U Nikšiću se vijore trobojke VIDEO

Izvor: B92, 07.Mar.2021, 19:05

U Nikšiću se vijore trobojke VIDEO

Nikšić -- Građani Nikšića samoinicijativno su izašli vozilima na ulice.

Bez stranačkih obeležja, ali sa trobojkama i državnom zastavom stotine automobila slilo se iz pravca Vidrovana i Župe nikšićke u gradske ulice i bulevare.

Na kamionima, i drugim četvorotoškašima energija mladosti prati DPS vlast u ovom gradu u prošlost.

Podsetimo, u Nikšiću se održavaju lokalni izbori 14. marta.

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mandić istakao je da ne postoji nikakva sumnja da su on i njegovi saradnici praćeni.

"Moram reći da nemamo dileme da smo gospodin Knežević, ja i drugi praćeni. Ono što se desilo u Beogradu, to su kraci hobotnice koji idu iz Crne Gore. Hteli su da pošalju poruku da i u Beogradu mogu da dopru", naveo je Mandić.

Nikšić je drugi po veličini grad u Crnoj Gori, a pobeda na lokalnim izborima pođednako je važna opozicionoj DPS Mila Ðukanovića i strankama aktuelne vladajuće većine na državnom niovu.

DPS treba da pokaže da je i dalje najjača politička snaga nakon poraza na parlamentarnim izborima u avgustu prošle godine, posle 30 godina na vlasti.

Strankama aktuelne vlasti pobeda je takođe važna, jer osvajanje vlasti u gradu pod Trebjesom, smatraju, Ðukanovićev DPS će konačno otići u istoriju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SLOBODARSKI NIKŠIĆ SLAVI: Građani samoinicijativno izašli da proslave odlazak DPS u istoriju (FOTO)

Izvor: Kurir, 07.Mar.2021

Građani Nikšića samoinicijativno su danas izašli vozilima na ulice da proslave pobedu na izborima 14.marta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.