U Beogradu nestala devojka: Teodore nema više od 24 sata

Izvor: B92, 28.Nov.2018, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu nestala devojka: Teodore nema više od 24 sata

Beograd -- U ponedeljak uveče u Beogradu nestala Teodora Rajčević. Kako navode mediji, poslednji put viđena je tog dana u jednom kafiću na Vračaru.

Vest o njenom nestanku prenela je njena porodica, putem Teodorinog profila na Fejsbuku, moleći za pomoć da im se neko javi ukoliko je primete.

"Ako neko ima informaciju o Teodori, neka napiše da li je dobro. Nema telefon kod sebe. Nemamo nikakvih vesti o njoj više od 24 sata. Unapred zahvalna, njena porodica", napisano je na njenom profilu na Fejsbuku.

Beogradski mediji navode da je o ovom slučaju obaveštena i policija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nestala" Teodora ŽIVA, ZDRAVA i VESELA

Izvor: Mondo, 28.Nov.2018

Beograđanka koja studira u Banjaluci, Teodora Rajčević (26), čiji je nestanak porodica prijavila javnosti i policiji, javila se danas - posle dobrog provoda...Foto: Facebook/printscreen/Teodora Rajčević..Teodora studira glumu u Banjaluci i porodica nije mogla da stupi u kontakt sa njom, pa su putem...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.