Tužilaštvo traži pritvor za policajca iz Tutina

Izvor: Mondo, 02.Okt.2017, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo traži pritvor za policajca iz Tutina

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru pokrenulo je istragu protiv policajca R.B. iz Tutina, zbog sumnje da je u noći između petka i subote ubio F. S. (22) iz sela Pokrvenik.

Foto: MONDO/Mirko Šljivančanin Ilustracija

Tužilaštvo je predložilo sudu da osumnjičenom R.B. iz Tutina odredi pritvor.

U saopštenju tužilaštva se precizira da je protiv R.B. doneta naredba o sprovđenju istrage zbog krivičnog dela ubistvo.

Tužilaštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je predložilo da se R.B. odredi pritvor zbog postojanja okolnosti da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog činjenice da se tereti za krivično delo za koje je zaprećena kazna od preko 10 godina zatvora, a težina posledice krivičnog dela je dovela do uznemirenja javnosti koje može ugroziti vođenje krivičnog postupka.

Odluku o pritvoru do kraja dana treba da donese sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Pazaru.

Kako je ranije saopštio portparol višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, Adnan Baćićanin, u policijskoj akciji PU Novi Pazar, Policijske stanice Tutin, radi sprečavanja krivičnog dela nedozvoljena trgovina, oko jedan sat posle ponoći u noći petak na subotu, u selu Dolovo u Opštini Tutin, lišen je života S. F, a tim povodom je uhapšen R.B.

Protiv dilera: Ubijen mladić, uhapšen policajac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Policajac iz Tutina u pritvoru zbog ubistva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2017

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Pazaru prihvatio je danas predlog Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru i odredio pritvor u trajanju do 30 dana policijskom službeniku iz Tutina B. R. koji se tereti za ubistvo F. S. (22) iz sela Pokrvenik u opštini Tutin...Pritvor je određen zbog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.