Tužilaštvo: Napad u Parizu nije teroristički akt

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2021, 15:00

Tužilaštvo: Napad u Parizu nije teroristički akt

Neidentifikovani naoružani napadač ubio je danas muškarca i povredio jednu ženu u Parizu, pre nego što je pobegao motociklom, a prvi rezultati istrage pokazuju da nije reč o terorizmu.

Rojters prenosi da su u napadu dve osobe povređene i prebačene u bolnicu "Anri Dinan" ispred koje se dogodio incident, a muškarac je potom od zadobijenih povreda preminuo, dok se žena nalazi u teškom stanju na odeljenu intenzivne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nege.

Tužilaštvo u Parizu , koje je pokrenulo istragu ubistva, saopštilo je da je čovek koji je ubijen star 33 godine i da ima policijski dosije,dok je žena takođe stara 33 godine u kritičnom stanju u bolnici i da ne postoji veza između dve žrtve, a da je muškarac bio na meta napadača.

"To nije teroristički napad, to je verovatno bio slučaj namirivanja neraščišćenih računa“, rekao je novinarima Fransiz Spine, predsednik 16. pariskog arondismana, navodi agencija.

Jedan očevidac je agenciji Rojters rekao da je muškarac nekoliko puta pogođen u glavu dok je već ležao zemlji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.