Tuča između Kristine i Ave u Survivoru

Izvor: Blic, 18.Apr.2012, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča između Kristine i Ave u "Survivoru"

Igre u “Survivoru“ su sve napetije, a usred najveće borbe opet se našla Kristina Bekvalac. Ona i Ava Karabatić do te mere su ozbiljno shvatle borbu za opstanak da su gledaoci mogli da vide kako Ava bukvalno davi stilistkinju iz Novog Sada.

- Ava, nemoj za vrat da je hvataš! - vikao je voditelj na hrvatsku starletu, ali njih dve nisu popustile.

Kako Ava objašnjava, borba je bila oštra zato što je želela da svom plemenu pokaže da nije najslabija karika. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- To je bila borba za imunitet plemena. I Kristina je temperamentna kao i ja. Htela je da ide do kraja pa je to izgledalo kao da je davim, a u stvari sam svom svojom snagom htela da je pobedim. Ja ne znam zašto su svi sa Kristinom u konfliktu pa izgleda kao da se ona uvek tuče s nekim - priča Ava koja je u jednom trenutku ostala bez gornjeg dela kupaćeg.

Kristina kaže da je ova borba sastavni deo igre.

- Kada ste u takvoj situaciji ne razmišljate puno pa to izgleda mnogo tvđe nego što jeste.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.