Troje mrtvih, dvoje ranjenih u Sjenici

Izvor: Beta, 16.Jan.2021, 14:28

Troje mrtvih, dvoje ranjenih u Sjenici

U višestrukom zločinu koji se danas desio u Sjenici vatrenim oružjem ubijene su tri osobe, a dve su ranjene, javljaju Večernje novosti. Osumnjičeni za ubistvo i ranjavanje je navodno E.T. iz sela Dolići, koji nije uhapšen.Ranama su podlegli supruga osumnjičenog B.Š. (44), njeni roditelji F.Š. (64) i Š.Š. (60) a teško su ranjeni njen brat B.Š. (35) i N.A.B.Š. je u Opštoj bolnici u Novom Pazaru, s ranama grudi i ruku opasnim po život.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više povredjenih u obračunu u selu Rasno kod Sjenice

Izvor: SandzakPress.net, 16.Jan.2021

Više osoba je povredjeno vatrenim oružjem u jednoj kući u selu Rasno, kod Sjenice, potvrdjeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Beogradski mediji javljaju da su četiri osobe ustreljene, a Kurir nezvanično saznaje da su tri osobe podlegle povredama. Osumnjičeni za zločin je...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.