Ubio se osumnjičeni za masakr kod Sjenice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 18:36

Ubio se osumnjičeni za masakr kod Sjenice!

 Kad ga je policija opkloila u blizini rodnog sela on se upucao.

Enedin T. (44) osumnjičen je da je danas ubio svoju bivšu ženu, tasta i taštu, a tri osobe su ranjene u selu Rasno kod Sjenice ubio se u rodnom selu.

Njega je policija, nakon par sati potrage, locirala u tom selu na Pešteri, a nakon što su pozvali pojačanje i opkolili ga, on je izvršio samoubistvo.

U današnjem masakru ubijeni su Fehim Š. (64), Šefka Š. (60) i Bisera Š. (44).

Ranjeni su Bekim Š. (35), Zineta A. i Nevzat A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trostruki ubica pucao sam sebi u glavu: Enedin koji je danas izvršio masakr u selu Rasno ubio se kad ga je opkolila policija!

Izvor: SandzakPress.net, 16.Jan.2021

Enedin T. (44) osumnjičen da je danas ubio svoju bivšu ženu, tasta i taštu, a tri osobe su ranjuene u selu Rasno kod Sjenice ubio se u rodnom selu Doliće. Kad ga je policija opkloila u blizini rodnog sela on se upucao.  On je jutros u selu Rasno upao u kuću svoje bivše supruge Bisere Š....

Nastavak na SandzakPress.net...

Ubio se osumnjičeni za masakr kod Sjenice

Izvor: Luftika.rs, 16.Jan.2021

Enedin Turković, osumnjičeni da je ubio bivšu suprugu Biseru, tasta i taštu, izvršio je samoubistvo u rodnom selu Doliće, objavile su Novosti.. Njega je policija, nakon par sati potrage, locirala u tom selu na Pešteri, a nakon što su pozvali pojačanje i opkolili ga, on je izvršio samoubistvo.. U...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.