Transparentnost Srbije podnela žalbu protiv Grada Beograda

Izvor: Danas, 22.Sep.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transparentnost Srbije podnela žalbu protiv Grada Beograda

Transparentnost Srbija podnela je žalbu protiv Grada Beograda Povereniku za informacije od javnog značaja i urgenciju Vladi Srbije jer ova dva organa nisu odgovorila na zahtev da dostave informacije u vezi sa izgradnjom objekata javne namene u Beogradu na vodi. Članak Transparentnost Srbije podnela žalbu protiv Grada Beograda se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Narodno pozorište „Operom na vodi“ otvorilo 150. sezonu na Savskoj promenadi

Izvor: Danas, 22.Sep.2018

„Operom na vodi“ Narodno pozorište u Beogradu otvorilo je večeras jubilarnu 150. sezonu na Savskoj promenadi u okviru Beograda na vodi pred nekoliko hiljada ljudi. Članak Narodno pozorište otvorilo 150. sezonu na Savskoj promenadi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.