Tramp predložio Špancima da izgrade zid - u Sahari!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2018, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp predložio Špancima da izgrade zid - u Sahari!

Američki predsednik Donald Tramp šokirao je nedavno španskog ministra spoljnih poslova Đozepa Borelja predlogom da migrantsku krizu Španija reši tako što će sagraditi zid u Sahari.

"Jednostavno sagradite zid - preko Sahare", rekao je Tramp, objavio je Jutarnji list, pozivajući se na pisanje španskog "Paisa".

Španski socijalista, šef španske diplomatije Đozep Borelj tvrdi kako su on i ostale diplomate Trampu pokušali da objasne da se Sahara prostire >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na oko 5.000 kilometara granice, ali je američki predsednik odmahnuo rukom, rekavši: "Pa, ne može biti veća od naše granice s Meksikom".

Tramp, koji je na vlast došao 2016. godine, obećao je izgradnju "velikog, prekrasnog zida" preko američko-meksičke granice koja je dugačka nešto više od 3.000 kilometara.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp španskom ministru: Migranti? Pa, podignite zid

Izvor: B92, 20.Sep.2018

Američki predsednik Donald Tramp šokirao je nedavno španskog ministra spoljnih poslova predlogom da migrantsku krizu Španija reši podizanjem zida u Sahari..."Jednostavno sagradite zid - preko Sahare", rekao je Tramp, objavio je Jutarnji list, pozivajući se na pisanje španskog "Paisa"...Španski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.