Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jun.2016, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Hrvatskoj: Policajac ubio dvije žene

PRELOG - U mjestu Sveta Marija u blizini Preloga u Hrvatskoj danas oko 11 sati 46-godišnji muškarac iz pištolja je ubio 39-godišnju A. B. i 52-godišnju B. M., prenose hrvatski mediji.

Komšije su čuli pucnje u ulici Vladimira Nazora te pozvali policiju i Hitnu pomoć.

Ubicu je uhapsio policajac u civilu koji tada nije bio na dužnosti, a živi u istoj ulici.

A.B. je ubijena dok je izlazila iz automobila, a B.M pred kućnim pragom gdje je izašla nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << što je čula pucnje, javlja Jutarnji.hr

Ubica je inače policajac iz mjesta Brezje koji je na bolovanju već tri godine, a ubijena 52-godišnjakinja radila je kao računovođa u policiji. Ubijena 39-godišnjakinja je njena prijateljica.

Policijski uvijđaj je u toku nakon kojeg bi trebali biti jasniji motivi i okolnosti ovog dvostrukog ubistva.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

DRAMA U HRVATSKOJ Policajac ubio dve žene

Izvor: Blic, 26.Jun.2016

Hrvatski policajac (46) ubio je danas iz pištolja u mestu Sveta Marija, Donje Međimurje, dve žene, javili su hrvatski mediji...Portparol međimurske policije Radovan Gačal potvrdio je da je ubica saobraćajni policajac iz Brezja koji se posljednje tri godine nalazio na bolovanju, javlja Hina...Nezvanično,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.