HR: Oboleli policajac ubio dve žene pred očima deteta

Izvor: B92, 26.Jun.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HR: Oboleli policajac ubio dve žene pred očima deteta

Zagreb -- Pripadnik hrvatske policije je u mestu Sveta Marija vatrenim oružjem ubio dve žene, javili su hrvatski mediji.

Iz policije je saopšteno da je ubica saobraćajni policajac koji se poslednjih godina nalazio na bolovanju i nije bio radno sposoban.

Policajac star 46 godina je ubio šest godina stariju žensku osobu i njenu rođaku (39). Tragediji je prisustvovao i petogodišnji sin ubijene žene, koji nije povređen.

Posle krvavog pira ubicu je savladao policajac koji se našao u blizini van dužnosti, a ubica, za kog se pretpostavlja da ima psihičke tegobe, je potom priveden u stanicu policije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Policajac ubio dve žene pred detetom

Izvor: Radio 021, 26.Jun.2016

Pripadnik hrvatske policije je u mestu Sveta Marija vatrenim oružjem ubio dve žene, javili su hrvatski mediji...Iz policije je saopšteno da je u pitanju saobraćajni policajac koji se poslednjih godina nalazio na bolovanju i nije bio radno sposoban...Policajac star 46 godina je ubio šest godina stariju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.