Tragedija na svadbi u Avganistanu

Izvor: RTS, 07.Maj.2012, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija na svadbi u Avganistanu

Najmanje 26 osoba poginulo u poplavi u provinciji Sar-e-Pul na severu Avganistana, dok se 70 ljudi, među kojima su i žene i deca, vodi kao nestalo.

Jedna svadba u Avganistanu pretvorila se u tragediju kada je u iznenadnom nevremenu život izgubilo najmanje 26 osoba. Još najmanje 70 ljudi, među kojima ima žena i dece, vodi se kao nestalo, saopštila je avganistanska civilna zaštita.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Poplave su pogodile distrikt Sančarak, a naročito selo Murda, u provinciji Sar-e-Pul, gde je sinoć veliki broj ljudi prisustvovao svadbi, izjavio je zvaničnik za vanredne situacije Sajed Fajzulah Sadat.

Sadat je potvrdio da je do sada pronađeno 26 tela, dok se traga za još najmanje 70, prenosi ANSA.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.