Usled nevremena, na svadbi najmanje 100 mrtvih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2012, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usled nevremena, na svadbi najmanje 100 mrtvih

KABUL -

Jedna svadba u Avganistanu pretvorila se u tragediju kada je u iznenadnom nevremenu život izgubilo najmanje 100 osoba, među kojima ima žena i dece, saopštila je danas avganistanska civilna zaštita.

Poplave su pogodile distrikt Sančarak, a naročito selo Murda, u provinciji Sar-e-Pul, gde je sinoć veliki broj ljudi prisustvovao svadbi, izjavio je zvaničnik za vanredne situacije Sajed Fajzulah Sadat.

On je potvrdio da je do sada pronađeno 26 tela, dok se traga za još najmanje 70, prenela je ANSA.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bujica odnela 100 svatova

Izvor: Glas javnosti, 07.Maj.2012

KABUL - Jedna svadba u Avganistanu pretvorila se u tragediju kada je u iznenadnom nevremenu život izgubilo najmanje 100 osoba, među kojima ima žena i dece, saopštila je avganistanska civilna zaštita...Poplave su pogodile distrikt Sančarak, a naročito selo Murda, u provinciji Sar-e-Pul, gde je...

Nastavak na Glas javnosti...

Avgansitan: 100 mrtvih zbog nevremena

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Maj.2012

Svadba u Afganistanu pretvorila se u tragediju kada je u iznenadnom nevremenu život izgubilo najmanje 100 osoba, među kojima ima žena i djece, saopštila u ponedjeljak afganistanska civilna zaštita.     Poplave su pogodile distrikt Sančarak, naročito selo Murda, u provinciji Sar-e-Pul, gdje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.