Telefonirao umesto da spasava život kralju popa

Izvor: Danas, 07.Jan.2011, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telefonirao umesto da spasava život kralju popa

Optužnica protiv Konrada Mareja, ličnog lekara Majkla Džeksona, mogla bi uskoro da bude proširena posle iznošenja dokaza tužilaštva da je u ključnim momentima za spasavanje života kralja popa telefonirao umesto da mu pruži prvu pomoć. Marej se već tereti za ubistvo iz nehata, a tužilaštvo Kalifornije zatražilo je proširenje optužnice i na nesavesno lečenje, dok američki mediji spekulišu da bi ona do početka suđenja mogla da bude preinačena i na ubistvo s predumišljajem.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAJKL DŽEKSON JE UBIJEN?!

Izvor: Kurir, 08.Jan.2011, 10:59

Bivši telohranitelj Majkla Džeksona izneo šokantne detalje u procesu protiv Konrada Marija, lekara optuženog za ubistvo kralja popa..Sve više dokaza ukazuje da je doktor Konrad Mari kriv za smrt kralja popa!..Njegov telohranitelj Alberto Alvarez izjavio je da ga je Mari, koji je bio lični lekar...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.