MAJKL DŽEKSON JE UBIJEN?! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 08.Jan.2011, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKL DŽEKSON JE UBIJEN?! (VIDEO)

Sve više dokaza ukazuje da je doktor Konrad Mari kriv za smrt kralja popa! Njegov telohranitelj Alberto Alvarez izjavio je da ga je Mari, koji je bio lični lekar kralja popa, pozvao u Džeksonovu spavaću sobu i rekao mu da nešto s njim nije u redu i naredio mu da ukloni svu medicinsku opremu i stavi je u kesu pre nego što on pozove

Sve više dokaza ukazuje da je doktor Konrad Mari kriv za smrt kralja popa!

Njegov telohranitelj Alberto Alvarez izjavio je da ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Mari, koji je bio lični lekar kralja popa, pozvao u Džeksonovu spavaću sobu i rekao mu da nešto s njim nije u redu i naredio mu da ukloni svu medicinsku opremu i stavi je u kesu pre nego što on pozove Hitnu pomoć. U tom trenutku Majkl je nepomičan ležao na krevetu, otvorenih očiju i usta, priključen na infuziju i urinarni kateter.

U tom trenutku u sobu su uletela Džeksonova deca Paris (11) i Prins (12), koji su se rasplakali od šokantnog prizora. Mari je insistirao da ih smesta izvedu iz sobe kako ne bi videli oca u takvom stanju, što je Alvarez i učinio pokušavajući da ih smiri.

Na pitanje tužioca da li mu se u tom trenutku činilo da je Džekson živ ili mrtav, Alvarez je kao iz topa odgovorio - „mrtav“.

Na ovom saslušanju svedočio je i lekar Hitne pomoći Ričard Senef, koji je ispričao da Mari nije spomenuo da je Džeksonu to veče dao anestetik „propofol“, za koji je utvrđeno da je prouzrokovao smrt slavnog pevača.

Tužioci tvrde da mu je Mari ubrizgao smrtonosnu dozu jakog anestetika „propofola“, namenjenog bolnicama, koji je Džekson primao šest noći sedmično dva meseca pre smrti. Ukoliko bude osuđen, 57-godišnjeg kardiologa optuženog za nemar pri obavljanju lekarske dužnosti čeka četvorogodišnja kazna zatvora i gubitak lekarske licence.

Porodica u šoku

U toku suđenja Alvarezovo svedočenje užasno je pogodilo Dženet Džekson, sestru kralja popa, koja je sve vreme odmahivala glavom, dok njihova majka Ketrin nije prestajala da plače na svom sedištu u sudnici.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.