Izvor: Nezavisne Novine, 14.Mar.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajani: Musolini je prije rata radio pozitivne stvari

RIM - Predsjednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani koji je nedavno Istru i Dalmaciju nazvao italijanskom, izazvao je novu buru kritika nakon što je navodno izjavio da je fašistički diktator Benito Musolini "radio pozitivne stvari za Italiju", javlja "Politico.eu".
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tajani: Musolini radio pozitivne stvari za Italiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2019

Predsednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani, koji je nedavno Istru i Dalmaciju nazvao italijanskom, izazvao je novu buru kritika pošto je navodno izjavio da je fašistički diktator Benito Musolini "radio pozitivne stvari za Italiju", piše Politico.eu...Italijanski mediji su izvestili da je Tajani...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"NISAM FAŠISTA" Tajani se izvinio zbog neprimerenog komentara o MUSOLINIJU

Izvor: Blic, 14.Mar.2019

Predsenik Evropskog parlamenta Antonio Tajani izvinio se danas nakon što je izazvao buru kritika rekavši da italijanski fašistički diktator Benito Musolini nije sve radio loše.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.