Tadić nema profil na Fejsbuku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2010, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić nema profil na Fejsbuku

BEOGRAD - Kabinet predsednika Srbije nije danas želeo da komentariše navode pojedinih medija da se predsedniku Borisu Tadiću ponovo preti putem društvene mreže Fejsbuk, uz napomenu da on nema svoj profil na toj mreži.

Kako prenosi RTV B92, pretnja "Priznaj Kosovo ili će ti umreti porodica" upućena je sa Fejsbuk profila pod nazivom "Priznaj Kosovo", ali nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << navedeno gde je ta poruka istaknuta, i da li je u međuvremenu izbrisana.

Na Fejsbuku postoji pet profila sa imenom "Boris Tadić", i nekoliko profila koji u nazivu sadrže i ime srpskog predsednika, poput "Boris Tadić je kralj" i "Boris Tadić najlepši predsjednik", ali je reč o neoficijelnim profilima, koje kreiraju nepoznati autori.

U Tadićevom kabinetu je Tanjugu rečeno da predsednik Srbije nema svoj profil na toj društvenoj mreži.

Nedavno se na Fejsbuku, međutim, pojavila grupa "Tadiću džaba ti blindirana mečka, kad otvoriš vrata, snajper te čeka", u koju se, po njenom osnivanju, učlanilo oko 200 ljudi.

Nadležni državni organi su povodom toga najavili istragu, a ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić je rekao da će u nju biti uključeno Ministarstvo pravde SAD, bez kojeg nije moguće dobiti podatke od kompanije Fejsbuk.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.