Tadiću opet prete na Fejsbuku

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2010, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadiću opet prete na "Fejsbuku"

Borisu Tadiću ponovo se preti preko "Fejsbuka“, ali ovog puta na zvaničnoj prezentaciji predsednika. Kabinet predsednika Srbije nije danas želeo da komentariše navode da se predsedniku Borisu Tadiću ponovo preti putem "Fejsbuka“, uz napomenu da on nema svoj profil na toj mreži.

Pretnja "Priznaj Kosovo ili će ti umreti porodica", upućena sa Fejsbuk profila pod nazivom "Priznaj Kosovo", objavio je jutros TV >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << B92, ali nije rečeno gde je ta poruka istaknuta, i da li je u međuvremenu izbrisana. Krajem aprila na Fejsbuku osnovana je grupa Tadiću "Džaba ti blindirana mečka, kada otvoriš vrata snajper te čeka".

Na "Fejsbuku“ postoji pet profila sa imenom "Boris Tadić", i nekoliko profila koji u nazivu sadrže i ime srpskog predsednika, poput "Boris Tadić je kralj" i "Boris Tadić najlepši predsednik", ali je reč o neoficijelnim profilima, koje kreiraju nepoznati autori.

Nadležni su najavili ozbiljnu istragu, a ministar Ivica Dačić je rekao da će u nju biti uključeno američko Ministarstvo pravde budući da bez njega nije moguće dobiti podatke od kompanije "Fejsbuk“.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.