Sutra o nacrtu budžeta za ovu godinu

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2015, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra o nacrtu budžeta za ovu godinu

SARAJEVO - Savjet ministara BiH razmatraće sutra Nacrt zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za ovu godinu čiji je predlagač Ministarstvo finansija i trezora BiH.

Na dnevnom redu naći će se i Nacrt dopune Sporazuma o finansiranju o programu prekogranične saradnje BiH - Crna Gora, u okviru IPA komponente prekogranična saradnja za 2011. godinu, koji je prvobitno zaključen 27. decembra 2012. godine između BiH i Evropske komisije sa osnovama za pokretanje postupka za zaključivanje dopune ovog sporazuma, najavljeno je iz Savjeta ministara BiH.

Početak sjednice zakazan je za 11.00 časova, a po njenom okonačanju najavljeno je saopštenje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Vijeće ministara BiH danas o budžetu za 2015. godinu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Apr.2015, 07:02

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine danas će razmatrati Nacrt zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza za 2015. godinu...Predlagač budžeta je Ministarstvo finansija i trezora, a ministar Vjekoslav Bevanda ranije je najavio da bi budžet trebao biti usvojen do kraja ovog mjeseca...Predsjedavajući...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.