Izvor: Kurir, 09.Jul.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra konstitutivna sednica opštine Novi Beograd

BEOGRAD, 9. jula (Tanjug) - Konstitutivna sednica Skupštine opštine Novi Beograd zakazana je za sutra, u 17 sati, najavljeno je iz te beogradske opštine. Na sednici, koju je na osnovu Zakona o lokalnim izborima zakazala Marija Petrović, kao najstariji odbornik, planiran je izbor komisije za potvrđivanje mandata odbornika i izbor predsednika i zamenika opštine. Na Novom Beogradu, na lokalnim izborima održanim 11. maja, najveći broj glasova - 42,28 odsto, odnosno 30 mandata, osvojila je lista "Novi Beograd za evropsku Srbiju - Boris Tadić".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bujanovac: Dogovorena većina

Izvor: B92, 09.Jul.2008

Bujanovac -- Kandidat Pokreta za demokratsko delovanje Šaip Kamberi za predsednika SO Bujanovac kaže da je postignut dogovor o formiranju većine... "Zbog ukupne situacije, ja očekujem da će sednica SO Bujanovac, zakazana za sutra, trajati dva dana. Realno je da sutra odbornici izaberu predsednika...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.