Izvor: B92, 09.Jul.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bujanovac: Dogovorena većina

Bujanovac -- Kandidat Pokreta za demokratsko delovanje Šaip Kamberi za predsednika SO Bujanovac kaže da je postignut dogovor o formiranju većine.

"Zbog ukupne situacije, ja očekujem da će sednica SO Bujanovac, zakazana za sutra, trajati dva dana. Realno je da sutra odbornici izaberu predsednika Skupštine, dva zamenika i sekretara, a u petak predsednika opštine, njegovog zamenika i Opštinsko veće", rekao je Kamberi.

Prema njegovim rečima, sa koalicionim partnerima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je dogovoreno da predsednik Skupštine opštine bude iz Pokreta za demokratski progres Jonuza Muslijua.

Jedno mesto zamenika predsednika lokalnog parlamenta biće sutra ponuđeno Demokratskoj stranci, a drugo Demokratskoj uniji Albanaca Mejdija Saćipija.

"Što se tiče Opštinskog veća, naš predlog je da najjača lista, PDD, dobije šest mesta, PDP tri i po jedno mesto DUA i DS", naveo je Kamberi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.