Suđenje Šariću u odsustvu

Izvor: RTS, 09.Mar.2012, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suđenje Šariću u odsustvu

Darku Šariću, koji se nalazi u bekstvu, pred Specijalnim sudom počelo suđenje za krijumčarenje 235 kilograma kokaina u Italiji 2009. godine. Suđenje zatvoreno za javnost.

Odbeglom narko bosu Darku Šariću pred Specijalnim sudom je, pripremnim ročištem bez prisustva javnosti, počelo suđenje po petoj optužnici koja ga sa još petoro saradnika tereti za krijumčarenje kokaina u Italiji.

Ta optužnica se odnosi na zaplenu 235 kilograma kokaina u blizini Pize >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Italiji 19. januara 2009. godine, koja je podignuta krajem oktobra prošle godine.

Šariću se zbog bekstva sudi u odsustvu, kao i Goranu Sokoviću, a na optuženičkoj klupi su i Željko Vujanović, Milan Milovac zvani Cigla, Živko Sibinski i Boško Nedić.

Protiv Šarića su u toku još četiri krivična postupka, a ukupno je podignuto pet optužnica, što zbog krijumčarenja kokaina, što zbog pranja tako stečenog novca kroz privatizaciju u Srbiji.

Na pripremnom ročištu "iza zatvorenih vrata" tužilaštvo i odbrana pred sudom predlažu dokaze za koje žele da budu izvedeni, a tokom suđenja se izvode samo oni koji su sporni za obe strane.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo suđenje Darku Šariću

Izvor: B92, 09.Mar.2012

Beograd -- Odbeglom narkobosu Darku Šariću počelo suđenje po petoj optužnici koja ga sa još petoro saradnika tereti za krijumčarenje 235 kilograma kokaina u Italiji...Suđenje Šariću pred Specijalnim sudom počelo je pripremnim ročištem bez prisustva javnosti...Optužnica se odnosi na zaplenu...

Nastavak na B92...

Počelo suđenje Šariću za krijumčarenje kokaina u Italiji

Izvor: Večernje novosti, 09.Mar.2012

Darku Šariću danas je pred Specijalnim sudom pripremnim ročištem bez prisustva javnosti počelo suđenje po petoj optužnici, koja ga sa još petoro saradnika tereti za krijumčarenje 235 kilograma kokaina

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.