Počelo suđenje Darku Šariću

Izvor: B92, 09.Mar.2012, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo suđenje Darku Šariću

Beograd -- Odbeglom narkobosu Darku Šariću počelo suđenje po petoj optužnici koja ga sa još petoro saradnika tereti za krijumčarenje 235 kilograma kokaina u Italiji.

Suđenje Šariću pred Specijalnim sudom počelo je pripremnim ročištem bez prisustva javnosti.

Optužnica se odnosi na zaplenu 235 kilograma kokaina u blizini Pize u Italiji 19. januara 2009, koja je podignuta krajem oktobra prošle godine.

Šariću se zbog bekstva sudi u odsustvu, kao i Goranu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sokoviću, a na optuženičkoj klupi su i Željko Vujanović, Milan Milovac zvani Cigla, Živko Sibinski i Boško Nedić.

Protiv Šarića se vode još četiri krivična postupka, a ukupno je podignuto pet optužnica, što zbog krijumčarenja kokaina, što zbog pranja tako stečenog novca kroz privatizaciju u Srbiji.

Na pripremnom ročištu "iza zatvorenih vrata" tužilaštvo i odbrana pred sudom predlažu dokaze za koje žele da budu izvedeni, a tokom suđenja se izvode samo oni koji su sporni za obe strane.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.