Stravičan zločin u Maloj Drenovi

Izvor: RTS, 03.Jun.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravičan zločin u Maloj Drenovi

Zbog sumnje da je sekirom ubila sina, uhapšena Olivera M. iz Male Drenove kod Trstenika.

Olivera M. (47) iz sela Mala Drenova u opštini Trstenik uhapšena je zbog sumnje da je sekirom ubila maloletnog sina, saopšteno je iz Policijske uprave u Kruševcu.

Osumnjičena je jutros oko 6.30 časova u porodičnoj kući u Maloj Drenovi svom sinu C.M. (14) oštrim delom sekire zadala više smrtonosnih udaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u glavu, od kojih je on preminuo na licu mesta, navodi se u saopštenju.

Stric nesrećnog dečaka, Slobodan Marković kaže da se od Olivere svašta moglo očekivati, ali ne baš i da ubije dete, mada je i ranije znala fizički da ga povredi.

Nekoliko puta, kaže Slobodan bila je i u kruševačkoj bolnici na psihijatriji, ali nadležni ništa nisu preduzeli.

U Centru za socijalni rad u Trsteniku kažu da su godinu dana pratili situaciju u porodici Marković s obzirom na to da je Olivera duševni bolesnik.

Prema rečima direktora ove ustanove Dragojla Minića, bili su u stalnom kontaktu sa zdravstvenim centrom u Kruševcu i da je bila pod nadzorom i terapijom.

Socijalni radnik je 23 puta dolazio i razgovarao sa roditeljima i detetom, ali kaže da nije bilo pritužbi oca niti želje i potrebe da se dete izmesti iz porodice.

Istražni organi utvrdiće da li je ova strašna tragedija mogla da bude izbegnuta.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.