Stravičan lančani sudar blizu Mladenovca, ŠEST OSOBA POVREĐENO, vozača morali da IZVLAČE VATROGASCI

Izvor: Press, 12.Avg.2020, 11:49

Stravičan lančani sudar blizu Mladenovca, ŠEST OSOBA POVREĐENO, vozača morali da IZVLAČE VATROGASCI

Teška saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala četiri vozila, dogodila se jutros oko 6.20 na putu Mladenovac - Mali Požarevac, u blizini mesta Vlaška, a šest osoba je povređeno.
Foto:blic
- Angažovali smo dve ekipe iz smene i obavestili vatrogasce. Na licu mesta smo zatekli četiri povređene osobe koje su tražile ukazivanje pomoći. Jedna je bila zaglavljena u vozilu pa smo dodatno zvali >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << vatrogasce za evakuisanje iz vozila. Kasnije su još dve osobe naknadno zatražile pomoć - rekli su za "Blic" iz mladenovačke Hitne pomoći i dodali da su povređeni prevezeni na VMA, na neurohirurgiju, ortopediju i maksilofacijalnu hirurgiju.
Kako saznajemo, vozač koji je bio zaglavljen jedva je izvučen iz smrskanog automobila sa težim povredama ruku i nogu.
Doktor Predrag Nikodijević, načelnik službe Hitne pomoći u Mladenovcu rekao je za RTS da je povređeno šest osoba.
Kako su rekli, sudarili su se kamion, putničko vozilo i kombi sa još jednim vozilom. Saobraćaj je obustavljen, pa se svi autobusi iz Mladenovca za Beograd upućuju alternativnim pravcima, preko Sopota i Ralje.
"Upravo smo kod "Knez petrola" u Stanojevcu okrenuli levo ka Sopotu, pa ćemo preko Avale jer je opet neki sudar i krkljanac negde oko Malog Požarevca", napisali su na društvenim mrežama sugrađani koji su jutros krenuli na posao u Beograd.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.