Izvor: Beta, 10.Nov.2017, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stranci beže iz Libana po naredjenju svojih vlada

Desetine gradjana arapskih zemalja Zaliva počele su danas da napuštaju Liban, što su im njihove vlade naredile jer je predsednik te mediteranske zemlje pozvao premijera koji je misteriozno ostavku objavio u saudijskoj prestonici Rijadu, pozvao da se vrati u Bejrut.Muškarci, žene i deca iz Saudijske Arabije, Kuvajta i Bahreina odlaze iz Libana preko Medjunarodnog aerodroma Rafik Hairiri u Bejrutu, pošto su te države i Ujedinjeni Arapski Emirati naredili gradjanima da ga napuste.Taj potez je prva konkretna akcija protiv Libana od kako je saudijska vlada zapretila Bejrutu.Jedan libanski zvaničnik ocenio za agenciju AP da je "neprihvatljiv" način na koji je premijer ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAH OD RATA: Stranci beže iz Libana po naređenju svojih vlada

Izvor: Kurir, 10.Nov.2017

Desetine građana arapskih zemalja Zaliva počele su danas da napuštaju Liban, što su im njihove vlade naredile jer je predsednik te mediteranske zemlje pozvao premijera koji je misteriozno objavio ostavku u saudijskoj prestonici Rijadu, da se vrati u Bejrut.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.