Stigla pisma, Izetbegović potvrdio, Ivaniću otpečaćeno

Izvor: B92, 28.Feb.2017, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla pisma, Izetbegović potvrdio, Ivaniću otpečaćeno

Banjaluka -- Članovi Predsedništva BiH primili su pisma koja im je uputio Međunarodni sud pravde u Hagu redovnom poštom.

Prema izvorima iz kabineta predsedavajućeg Predsedništva BiH Mladena Ivanića, njemu nije stiglo zapečaćeno pismo, već je ono bilo otvoreno, što je u njegovom kabinetu ocenjeno kao skandal.

Ivanić bi danas u 15.00 trebalo da se obrati novinarima i saopšti sadržaj pisma, ali i informaciju da je njegovo pismo neko ranije otvorio.

Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović potvrdio je da je dobio pismo i da je u njemu Međunarodni sud pravde doveo u pitanje legitimitet agenta BiH pred tim sudom Sakiba Softića.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.