Stefanović: NVO huškaju migrante protiv Vlade Srbije

Izvor: B92, 18.Jan.2017, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: NVO huškaju migrante protiv Vlade Srbije

Beograd -- Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da se Srbija odlično brine o migrantima a određene nevladine organizacije huškaju izbeglice protiv srpske vlade.

"Oni svako jutro dolaze u prakove gde se migranti okupljaju i govore im da će biti deportovani ako uđu u neki od autobusa. Znam koje organizacije stoje iza ovoga i mi smo ih već kontaktirali", rekao je Stefanović gostujući u Jutarnjem programu televizije Pink.

On je istakao da u prihvatnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << centrima ima još mesta, s obzirom na to da migranti stalno odlaze.

"Nijedan migrant ne sme da bude na snegu i država mora i pobrinuće se za njih, kazao je ministar.

Kroz Srbiju su, prema njegovim rečima, prošli milioni migranata, a većih problema nije bilo, što govori o odličnoj organizaciji domaćih službi.

Do sada je oko 100 migranata u Srbiji zatražilo azil, ali njihova destinacija su ipak zapadne evropske države, tako da je naša država za njih samo "usputna stanica", rekao je Stefanović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: NVO huškaju migrante protiv Vlade Srbije

Izvor: SEEbiz.eu, 18.Jan.2017

BEOGRAD - Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da se Srbija odlično brine o migrantima a određene nevladine organizacije huškaju izbeglice protiv srpske vlade..."Oni svako jutro dolaze u prakove gde se migranti okupljaju i govore im da će biti deportovani ako uđu u neki od autobusa....

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.