Izvor: TV Avala, 20.Okt.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija može 2009. do kandidature za članstvo u EU

Evropski komesar Oli Ren izjavio je danas, na susretu sa srpskim privrednicima u Briselu, da Srbija može da očekuje da dobije status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji (EU) u 2009, čim ispuni uslove.

Nastavak na TV Avala...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski privrednici sa Olijem Renom

Izvor: RTV Pink, 20.Okt.2008

Srbija dobija status kandidata 2009 poručio Ren. . . Evropski komesar Oli Ren izjavio je , na susretu sa srpskim privrednicima u Briselu, da Srbija može da očekuje da dobije status kandidata za članstvo u Evropskoj unij u 2009, čim ispuni uslove. .

Nastavak na RTV Pink...

Srbija može očekivati status kandidata za članstvo u EU u 2009.godini

Izvor: Capital.ba, 20.Okt.2008

BEOGRAD/BRISEL, Evropski komesar za proširenje Oli Ren rekao je na susretu sa srpskim privrednicima u Briselu da Srbija može da očekuje da dobije status kandidata za članstvo u EU u 2009.godini, čim ispuni uslove. 'EU će voditi računa i o regionu zapadnog Balkana, ako bi se svjetska finansijska...

Nastavak na Capital.ba...

Makedonija nije ispunila uslove EU

Izvor: B92, 21.Okt.2008, 10:37

Skoplje -- Makedonija nije ispunila neophodne uslove za početak pregovora o pristupanju Evropskoj uniji, izjavio je komesar EU za proširenje Oli Ren... Zbog toga Evropska komisija ne bi trebalo da preporuči početak tih pregovora 5. novembra, navodi u svom izveštaju Ren...Naime, Evropska komisija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Avala. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Avala. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.