Spremite se: Stiže i u Srbiju...

Izvor: B92, 08.Jun.2023, 19:17

Spremite se: Stiže i u Srbiju...

Republičkii hidrometeorološki zavod upozorio je građane na novo nevreme koje stiže.

"U naredna dva sata vremena na području Bačke, Srema, zapadne i jugozapadne Srbije lokalna pojava pljuskova sa grmljavinom, ponegde je moguća i pojava sugradice i grada", stoji u saopštenju RHMZ-a.

Naime, zavod najavljuje nestabilno vreme i za naredni period.

"Nastavlja se period nestabilnog vremena sa čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom. Padavine na pojedinim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lokalitetima kratkotrajno mogu biti veoma intenzivne uz grad (gde je procenjena ukupna 10-dnevna prosečna količina padavina od 40 do 70 mm, u brdsko-planinskim predelima i do 100 mm). Pljuskovite padavine su vrlo neujednačene po intenzitetu i neravnomerno raspoređene u prostoru, čak i na malim udaljenostima", dodaju oni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.