Izvor: Piplmetar.rs, 08.Jun.2023, 05:30

Danas nestabilno vreme, mestimično kiša, pljuskovi i grmljavina

Beta08.06.2023. 00:50

foto (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ)
U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji će lokalno biti obilniji uz kratkotrajnu pojavu grada naročito u drugom delu dana, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Duvaće slab vetar, promenljiv, u košavskom području slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura će se kretati od 13 do 17 stepeni Celzijusa, a najviša od 23 >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << do 27 stepeni.
U Beogradu će biti promenljivo oblačno i nestabilno, pre podne suvo, od sredine dana povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji u pojedinim delovima grada lokalno mogu biti obilniji uz kratkotrajnu pojavu grada.
Duvaće slab i umeren vetar, jugoistočni.
Najniža temperatura će biti oko 17 stepeni, a najviša oko 25 stepena.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti
Najnovije
Društvo



Naslovna strana


Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa
Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.


List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.
– Maja Nikolić, TV novinarka



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

U SRBIJI DANAS NESTABILNO VREME: Očekuju se lokalni pljuskovi i grmljavina, maksimalna temperatura do 27 stepeni!

Izvor: Pančevac-online.com, 08.Jun.2023

Republički hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za naredni period. VREME U SRBIJI U Srbiji promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji će lokalno biti obilniji uz kratkotrajnu pojavu grada, naročito u drugom delu dana. Vetar će...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.