Sprečen ilegalni prelazak granice osam Sirijaca

Izvor: Blic, 17.Okt.2014, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečen ilegalni prelazak granice osam Sirijaca

Granična policija sprečila je prošle noći krijumčarenje osam državljana Sirije preko mađarske granice kod Subotice

Kako je saopšteno iz tužilaštva u Subotici, granična policija je sinoć nešto posle ponoći na putu ka granici sa Mađarskom zaustavila vozilo "„citroen ksantija"“, subotičkih registarskih oznaka, kojim je upravljao D. S. (59) iz Subotice, kao i dva taksi vozila.

Radi se o vozilima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "„micubiši spejs star"“, beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao R. P. (50) iz Valjeva, koji je prevozio četiri strana ilegalna migranta državljana Sirije i "„pežo 306"“ valjevskih registarskih oznaka, kojim je upravljao R. N. (23) iz Valjeva, koji je takođe prevozio četiri strana ilegalna migranta državljana Sirije.

Protiv osumnjičenih D. S., R. P. i R. N. Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici biće podneta krivična prijava zbog krivičnog dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sprečeno krijumčarenje 8 Sirijaca

Izvor: B92, 17.Okt.2014

Granična policija sprečila je prošle noći krijumčarenje osam državljana Sirije preko mađarske granice kod Subotice...Kako je saopšteno iz tužilaštva u Subotici, granična policija je sinoć nešto posle ponoći na putu ka državnoj granici sa Mađarskom zaustavila vozilo marke „citroen ksantija“,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.