Snimio majku kako mesečari, pa je stavio na internet

Izvor: Vesti-online.com, 08.Sep.2012, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimio majku kako mesečari, pa je stavio na internet

Tinejdžer koji se na "Jutjubu" potpisuje kao "stillsoundlyawake" okačio je na taj sajt snimak svoje majke kako mesečari. Žena je "uhvaćena" u kuhinji, gde pleše u spavaćici i razgovara sa sinom, a zapravo sve vreme spava.

Mesečarenje može da bude zabavno: Razigrana mama u ponoćnom plesu

 

Jedan tinejdžer odlučio je da pokaže svetu koliko je smešna njegova majka kada hoda u snu. On je uključio kameru i pratio je do kuhinje, gde je žena u spavaćici >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << počela da pleše.

 

- Šta to radite, gospođo? - pita na snimku sin. Otvorenih očiju, ali i dalje u snu, majka objašnjava da pokušava da otvori "kavez za paradajz", odnosno žičanu strukturu koja služi za uzgajanje paradajza.

 

- U pitanju je tajna šifra. Uradila sam specijalnu stvar, ali kavez neće da se otvori - bunca žena u snu, prenosi blic.

Momak ne odustaje, već nastavlja razgovor sa majkom, koja mu objašnjava da se "kavez za paradajz" nalazi negde daleko i da je nervira što ne može da ga otvori.

 

A evo kako je mama reagovala kada je videla sebe!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.