Tinejdžer snimio majku dok je mesečarila (Video)

Izvor: Dzungla.org, 08.Sep.2012, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžer snimio majku dok je mesečarila (Video)

Tinejdžer koji se na „Jutjubu“ potpisuje kao „stillsoundlyawake“ okačio je na taj sajt snimak svoje majke kako mesečari. Žena je „uhvaćena“ u kuhinji, gde pleše u spavaćici i razgovara sa sinom, a zapravo sve vreme spava.

Jedan tinejdžer odlučio je da pokaže svetu koliko je smešna njegova majka kada hoda u snu. On je uključio kameru i pratio je do kuhinje, gde je žena u spavaćici počela da pleše.
- Šta to radite, gospođo? – pita na snimku >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << sin.
Otvorenih očiju, ali i dalje u snu, majka objašnjava da pokušava da otvori „kavez za paradajz“, odnosno žičanu strukturu koja služi za uzgajanje paradajza.
- U pitanju je tajna šifra. Uradila sam specijalnu stvar, ali kavez neće da se otvori – bunca žena u snu.
Momak ne odustaje, već nastavlja razgovor sa majkom, koja mu objašnjava da se „kavez za paradajz“ nalazi negde daleko i da je nervira što ne može da ga otvori.
Nakon poslednjeg plesnog pokreta, žena napušta kuhinju i kreće nazad prema spavaćoj sobi.
Tinejdžer je majci sledećeg dana pokazao snimak, a ona nije mogla da veruje za šta je njena podsvest sposobna.
Pogledajte kako žena pleše u snu:

Pogledajte reakciju mesečarke na snimak:

(Izvor: Blic)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.