Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Feb.2015, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sniježna oluja zatvorila aerodrom u Istanbulu

Sniježna oluja uzrokovala je obustavu letova na glavnom aerodromu u Istanbulu i zatvaranje Bosforskog moreuza, izjavili su danas turski zvaničnici.

Zbog oluje, koja je uzrokovala i probleme u saobraćaju u Istanbulu, fudbaleri "Bešiktaša" ostali su blokirani na aerodromu. "Bešiktaš" je trebalo sjutra da igra utakmicu u Britaniji sa ekipom "Liverpula".

Svi letovi su suspendovani na aerodromu "Ataturk" i nije poznato kada će saobraćaj biti normalizovan.

Aviokompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << "Turkish aerlines" saopštila je da je otkazala 200 letova planiranih za danas i sutra.

Druga aviokompanija sa azijske strane Bosfora "Pegaz" takođe je saopštila da je otkazala određen broj letova.

Bosforski moreuz, koji Istanbul razdvaja na azijski i evropski dio, zatvoren je za saobraćaj u oba pravca.

Iz kancelarije gradonačelnika Istanbula saopšteno je da je od sinoć led na putevima uzrok više od 800 saobraćajnih nesreća.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Snežna oluja zatvorila Bosfor, svi letovi iz Istanbula otkazani

Izvor: Vesti-online.com, 18.Feb.2015

Snežna oluja uzrokovala je obustavu letova na glavnom aerodromu u Istanbulu i zatvaranje Bosforskog moreuza, izjavili su u sredu turski zvaničnici...Zbog oluje, koja je uzrokovala i probleme u saobraćaju u Istanbulu, fudbaleri "Bešiktaša" ostali su blokirani na aerodromu. "Bešiktaš" je trebalo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.