»BH airlines« otkazao letove za Beograd

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2015, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

»BH airlines« otkazao letove za Beograd

SARAJEVO - Jedina domaća avio-kompanija u Bosni i Hercegovini, "BH airlines" ove sedmice je otkazala letove za Beograd, jer ima na raspolaganju samo jedan avion, a neizvjesno je da li će letovi na na liniji Sarajevo - Beograd biti uspostavljeni i naredne sedmice, objavio je danas "Dnevni avaz".

"Nakon što je katastrofalnim gubicima dovedena do blokade svih računa, 'BH airlines' se ponovo našla u problemima, te su primorani da otkažu letove za Beograd", piše "Avaz".

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << tekstu se napominje da kompanija ima samo jedan avion koji leti, da je došlo do otkazivanja pojedinih letova, pa su  tokom prethodne i ove sedmice otkazani letovi za Beograd, a neizvjesno da li će ih biti i naredne sedmice.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"BH erlajnz" je otkazala letove za Beograd

Izvor: Kamatica.com, 18.Feb.2015

Jedina domaća aviokompanija u Bosni i Hercegovini, "BH erlajnz" ove sedmice je otkazala letove za Beograd jer ima na raspolaganju samo jedan avion, a neizvesno je da li će letovi na na liniji Sarajevo - Beograd biti uspostavljeni i naredne sedmice, objavio je danas Dnevni avaz..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.