Smene u PU Niš

Izvor: NTV.rs, 29.Jul.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smene u PU Niš

Posle samoubistva inspektorke Anice Mitić, koja je u svom oproštajnom pismu navela da su je maltretirali šefovi, odlukom rukovodstva MUPa i direktorata policije Srbije, smenjeno je više službenika iz PU Niš. Na funkciji načelnika ove uprave ostaje Srđan Grekulović, dok je veći broj rukovodilaca iz samog vrha policijske uprave Niš smenjen. Novi načelnici i rukovodioci biće imenovani odmah nakon sezone godišnjih odbora.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Smene posle samoubistva inspektorke

Izvor: Blic, 30.Jul.2015, 06:30

Direktorat policije Srbije i čelnici Ministarstva unutrašnjih poslova suspendovali su veći broj rukovodilaca u Policijskoj upravi u Nišu, a među njima i načelnika Odeljenja kriminalističke policije Dejana Anđelkovića i šefa Odeljenja za suzbijanje narkomanije Dejana Jovanovića, saznaje „Blic“...Suspenzije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.