Šire se protesti u Hongkongu

Izvor: NTV.rs, 29.Sep.2014, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šire se protesti u Hongkongu

Prodemokratski demonstranti koji nose maske i kišobrane kao odbranu od eventualnog ispaljivanja suzavca proširili su danas svoje skupove širom Hongkonga, uprkos pozivu da se raziđu.
Vlada Hongkonga saopštila je ranije da je povukla interventnu policiju sa gradskih ulica pošto su prodemokratski protesti počeli da se smiruju.
Portparol vlade u Hongkongu je u saopštenju takođe pozvao demonstrante da napuste područje protesta što je mirnije moguće, preneo je Rojters.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šire se protesti u Hongkongu

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Sep.2014

HONGKONG - Prodemokratski demonstranti koji nose maske i kišobrane kao odbranu od eventualnog ispaljivanja suzavca proširili su danas svoje skupove širom Hongkonga, uprkos pozivu da se raziđu...Vlada Hongkonga saopštila je ranije da je povukla interventnu policiju sa gradskih ulica pošto su prodemokratski...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.