Sigurno je da neće biti NATO, a možda će biti Savet ministara

Izvor: B92, 26.Maj.2019, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sigurno je da neće biti NATO, a možda će biti Savet ministara"

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je da BiH sigurno neće pristupiti NATO savezu, a da će Savet ministara možda biti formiran.

"Ne mora ni biti Saveta ministara, ali sigurno je da neće biti NATO, a možda će biti Savet ministara", rekao je Dodik za Alternativnu televiziju, prenosi RTRS.

Prema njegovim rečima, uslovljavanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i opstruisanjem formiranja vlasti na nivou BiH srpskom narodu krši ustavom zagarantovano pravo na političko predstavljanje.

"Mi se ne borimo mnogo za BiH, nećemo se boriti mnogo ni za Sarajevo, ali je činjenica da nam ne daju naše pravo, zagarantovano Ustavom", kazao je Dodik.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DODIK: Možda će biti Savet ministara, ali sigurno nećemo pristupiti u NATO!

Izvor: Kurir, 26.Maj.2019

BANJALUKA - Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je da BiH sigurno neće pristupiti NATO savezu, a da će Savet ministara možda biti formiran.

Nastavak na Kurir...

Dodik: Možda će biti Vijeće ministara, ali ne i članstvo u NATO

Izvor: SandzakPress.net, 27.Maj.2019, 14:46

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je da BiH sigurno neće pristupiti NATO savezu, a da će Vijeće ministara možda biti formirano. – Ne mora ni biti Vijeća ministara, ali sigurno je da neće biti NATO, a možda će biti Vijeće ministara – rekao je Dodik za Alternativnu...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.