Selaković o Miškoviću:Nemam ovlašćenje ni želju...

Izvor: B92, 25.Mar.2016, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selaković o Miškoviću:Nemam ovlašćenje ni želju...

Beograd -- Ministar pravde Nikola Selaković izjavio da nema ovlašćenje da komentariše presudu Marku Miškoviću i Milu Đuraškovću.

On nije želeo da kaže ni da li ona nagoveštava kakva će biti presuda biznismenu Miroslavu Miškoviću, kojem je postupak u istom predmetu razdvojen zbog bolesti.

“Nemam nameru, niti želju, niti ovlašćenje da komentarišem pojedinačne sudske presude“, izjavio je Selaković, nakon što je sa mladima Srpske napredne stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << govorio o reformi pravosuđa.

Selaković je rekao da je uveren da pitanje borbe protiv korupcije nije pitanje jedne sudske odluke, jer je to borba koja traje svakog dana, na svakom mestu u svakom segmentu našeg života.

“Mi smo u ove dve godine, rekao je Selaković, pokazali da zaista želimo nutu toleranciju prema korupciji. To je nešto što se pokazuje kao delovanje svih delova sistema i jeste nešto čemu sad više niko ne može da stane na put. Obećavamo da ćemo u budućnosti raditi vredno i marljivo i nastaviti sa borbom protiv korupcije sve dok svako u Srbiji ne bude uveren da vladavina prava zaista postoji i da se zakon jednako primenjuje prema svakome bez obzira na razlike koje postoje među građanima“, rekao je Selaković.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.