Saši Mirkoviću određen pritvor do 30 dana

Izvor: N1 televizija, 12.Sep.2017, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saši Mirkoviću određen pritvor do 30 dana

Osnovni sud u Zaječaru odredio je, na predlog tužilaštva, pritvor do 30 dana bivšem predsedniku Skupštine opštine Zaječar Saši Mirkoviću.

Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je Mirkoviću odredio pritvor zbog bojazni da će u toku istrage uticati na svedoke, kaže njegov branilac Miloš Lekić.

Mirković i njegova saradnica MilenaTrajković su prethodno saslušani u tužilaštvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << gde su izneli svoje odbrane.

Terete se da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja, jer su oštetili budžet Grada Zaječara za skoro 14 miliona dinara.

"Određeno je rešenjem sudije za prethodni postupak u trajanju od 30 dana. Šta je obrazloženje za takvu odluku? Da ne bi uticao na svedoke koliko sam shvatio od ljudi dole koji su u Zaječaru. Odbrana će biti tek izneta u narednih par dana postupka. Prosto nemam ni ja sad trenutno saznanja. Poslednje što imam da je dole određeno rešenje o određivanju pritvora i da će to trajati 30 dana i to je to", rekao je Miloš Lekić.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.