Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Apr.2015, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sana: U bombardovanju stradalo 15 civila

Petnaest civila je poginulo, a na desetine je ranjeno u bombardovanju glavnog grada Jemena, Sane, saopštili su medicinski izvori.

Saudijska Arabija predvodi alijansu zemalja sunitskih Arapa u bombardovanju šiitskih Huta i armijskih jedinica, lojalnih bivšem predsedniku Ali Abdulahu Salehu.

Bombe su udarile u baze na planini Faj Atan, pored oblasti Hada, gde se nalazi predsednička palata i mnoge ambasade, posle čega se pojavio debeo stub dima, prenose agencije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa <<
Rojters javlja da je jedan saudijski graničar ubijen i da su ranjena dva vojnika od minobacačke vatre iz Jemena.

Od početka bobardovanja Jemena, ubijeno je nekoliko pripadnika saudisjkih vojnih snaga.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ubijeno 15 civila u bombardovanju Sane

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Apr.2015

SANA - Petnaest civila je poginulo, a na desetine je ranjeno u bombardovanju glavnog grada Jemena, Sane, saopštili su medicinski izvori, a prenijela Jemenska državna novinska agencija Saba...Saudijska Arabija predvodi alijansu zemalja sunitskih Arapa u bombardovanju šiitskih Huta i armijskih jedinica,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.