Izvor: Nezavisne Novine, 29.Sep.2016, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung zamenio 57 odsto Galaxy Note 7 uređaja u Evropi

Južnokorejska kompanija Samsung potvrdila je da je u Evropi do sada zamenjeno 57 odsto Galaxy Note 7 uređaja od kako je započeta ta akcija zbog problema sa baterijama koje su u nekoliko slučajeva registrovanih u svijetu eksplodirale prilikom punjenja.

"Od 19. septembra, 90 odsto korisnika Galaxy Note 7 koji su zamijenili svoje uređaje širom Evrope odabralo je da uzme zamjenski Galaxy Note7, dok je tri procenta odabralo neki drugi Samsung Galaxy telefon", navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se u saopštenju predstavništva Samsunga u Beogradu.

Kompanija je tokom akcije zamjene sve vrijeme apelovala na sve vlasnike Galaxy Note 7 telefona u Evropi da ugase svoje uređaje i zamijene ih kroz aktuelni Samsungov program zamjene. Na osnovu trenda zamjene uređaja, predviđa se da će se program u Evropi završiti početkom oktobra. Samim tim, u Samsungu predviđaju da će prodaja Galaxy Note 7 telefona u Evropi krenuti od 28. oktobra, pod uslovom da se program zamjene završi u potpunosti.

"Naša poruka da je bezbjednost najvažnija je stigla do vlasnika Galaxy Note 7 telefona, koji čine pravu stvar zamjenom svojih uređaja za nove“, rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija u kompaniji Samsung za SEAD region.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.