Salvini čestitao Trampu: GO, DONALD, GO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2018, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salvini čestitao Trampu: "GO, DONALD, GO!" (FOTO)

Potpredsednik italijanske vlade Mateo Salvini čestitao je danas američkom predsedniku Donaldu Trampu na rezultatima kongresnih izbora i na borbi "protiv svačeg i svakog" ko se zalagao za uspeh demokrata

- Komplimenti predsedniku Trampu za mesta osvojena u Senatu i potvrdu u ključnim državama, protiv svačeg i svakog: levičarskih novinara, glumaca i pevača, direktora i pseudo-intelektualaca - napisao je Salvini na svom nalogu na Tviteru, uz haštag "godonaldgo".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Complimenti al presidente #Trump per i seggi conquistati al Senato e la conferma in Stati cruciali, contro tutto e contro tutti: giornalisti di sinistra, attori e cantanti, registi e pseudo-intellettuali... #godonaldgo@realDonaldTrump pic.twitter.com/5g0mad4Fzj

— Matteo Salvini (@matteosalvinimi) 07. новембар 2018.

Dan posle izbora u SAD, Kremlj je saopštio da rezultati glasanja neće naškoditi vezama između Rusije i SAD "jer su ti odnosi već loši".

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je danas novinarima da bi se odnosi između SAD i Rusije "teško mogli učiniti još gorim".

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.